Wie zijn wij

NEWNATURE YOGA

Bij NewNature Yoga streven we ernaar om en veilige en vertrouwde omgeving te bieden voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarbovenop is het ons doel om het belang en de helende mogelijkheden van Yoga zoveel mogelijk te verspreiden. Wanneer Yoga beoefend wordt zoals het oorspronkelijk was bedoeld, gecombineerd niet meditatie en een bewuste, gebalanceerde levensstijl, kan dit werkelijk wonderen doen. We zijn vastbesloten om deze ervaring zoveel mogelijk door te geven aan onze cursisten.

NewNature Yoga is en professionele organisatie waar persoonlijkheid, individualiteit en kwaliteit erg belangrijke waarden zijn. Na de NewNature Yoga Studio, waar dagelijks yoga- en meditatielessen aangeboden werden, waren we klaar voor en volgende stap: het aanbieden van yoga docenten opleidingen om mensen de kans te geven om, net als ons, van hun passie hun beroep te maken.

Wie we zijn…

NewNature Yoga Hatha Yoga Docentenopleidingen
NewNature Yoga Hatha Yoga-Docentenopleidingen
NewNature Yoga Hatha Yoga Docentenopleidingen

Waar staan we voor…

In 2020 hebben wij, Dorien en Jack, NewNature Yoga opgericht met als doel om onze liefde en passie voor yoga, gezondheid en welzijn te delen. 

Onze Yoga Opleidingen zijn doelgericht, intensief, en dusdanig opgesteld om optimale groei en ontwikkeling te bevorderen. Veranderingen aanbrengen in je leven is geen gemakkelijke taak. Oude en vaste gewoontes doorbreken is meestal moeilijker dan het aanleren van een nieuwe vaardigheid, maar dat betekent niet dat het een onmogelijke taak is.

In werkelijkheid is de vraag vaak: “Ben ik nu klaar om actie te ondernemen? Of wens en wacht ik alleen maar op dat magische moment?” Passief wachten op iets dat je diep vanbinnen verlangt, leidt helaas zelden tot de gewenste resultaten.

Dat is wat we met onze yoga opleidingen willen overbrengen. Door je uit je comfort zone te halen willen we je de kans en ervaring bieden om te voelen wat regelmatige yoga en meditatie en en bewuste levensstijl met je kunnen don. Via deze unieke ervaring, samen met professionele en deskundige begeleiding, streven we ernaar om jou en duwtje in de rug te kunnen geven om je eigen pad te ontdekken en je dromen waar te maken. 

Onze Yoga Docenten Opleidingen zijn zoveel meer dan alleen en cursus om een yogales te leren geven. Je krijgt niet alleen de kennis en vaardigheden om yogaleraar te worden, de training zal je ook begeleiden naar een meer gebalanceerde en bewuste levensstijl om je persoonlijke en spirituele doelen te bereiken. 

 

NewNature Yoga is erkend door Yoga Alliance & CRKBO en uitgegeven op toonaangevende yoga instituten!  

Onze instituut en zijn opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).
Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en de professionaliteit. Onze Yoga instituut en zijn docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toon aangevende Yoga publicaties.

NewNature Yoga Yoga Alliance
NewNature Yoga YACEP Yoga Alliance
NewNature Yoga RYS 200 Yoga Alliance
NewNature Yoga CRKBO
NewNature Yoga Yoga International
NewNature Yoga Yoga Magazine

NewNature Yoga hoofddocenten 

DORIEN | E-RYT 500
Medeoprichter van NewNature Yoga

Newnature-Yoga-DorienWelkom bij NewNature Academy. Ik ben Dorien, medeoprichter van
NewNature Academy. Yoga opleidingen geven is voor mij de ideale gelegenheid om mijn liefde en passie voor Yoga te delen, en mensen te begeleiden tijdens hun ontdekking van het Yoga pad.

In 2007 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Yoga. Hier was ik voornamelijk mee gestart omdat ik op zoek was naar een manier om beter te ademen en wat meer rust en ontspanning te vinden. Yoga heeft voor mij een hele nieuwe wereld geopend. Een wereld van bewustzijn, rust, aandacht, ontspanning, en (zelf)liefde. Ik was meteen verkocht! In 2014 behaalde ik mijn 200 uur Hatha Yoga docenten certificaat en in 2015 behaalde ik het gevorderde 300 uur Yoga Docenten certificaat in India. Van 2014 tot en met 2018 werd ik intensief opgeleid tot 1 van de leidinggevende yoga docenten en mede-organisator van Yoga docenten opleidingen. Uiteindelijk was het tijd om mijn eigen persoonlijkheid als yoga docent verder te ontwikkelen.

Regelmatig volg ik verdiepende trainingen. Zo verdiepte ik mijn kennis van anatomie en fysiologie tijdens de Massage opleiding bij de Wellness Academie in Hasselt (België). Daarnaast volgde ik ook een cursus Adem en Vitaliteit (die mij het certificaat Adem Coach bezorgde), en de 50 uur Yin Yoga Docenten Opleiding bij Bernie Clark.

Onze cursisten ervaren mijn lessen als motiverend, verdiepend en rustgevend tegelijkertijd.

Ik geloof erin dat Yoga een individueel proces is, en dat je het beste kan groeien als je dicht bij jezelf blijft. Daarom streef ik ernaar om je tijdens de opleidingen de nodige ruimte te geven om zelf op ontdekking te gaan. Waar nodig bied ik steeds variaties en aanpassingen, zodat je je altijd veilig en verzorgd voelt in mijn lessen.

JACK | E-RYT 200
Medeoprichter van NewNature Yoga

Newnature-Yoga-JackGoed dat je er bent. Mijn naam is Jack en ik ben een Yoga Alliance geregistreerde RYT 200 docent met meer dan 3000 uur ervaring in het les geven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de opleidingen bij NewNature Academy. Ik heb verschillende jaren een eigen organisatie gerund en ook in andere bedrijven een leidinggevende functie bekleed. Deze ervaringen deel ik graag met je zodat jij jouw organisatie kan bouwen op een stevig fundament. 

Tevens heb ik een achtergrond in theater en muziek waarin ik over de jaren heen aan verschillende theater/musical producties heb deelgenomen. De opgedane kennis aldaar pas ik toe tijdens je opleiding zodat jij een breed scala aan vaardigheden opdoet. Denk hierbij aan een goede lichaamshouding, ademhalingstechnieken, juiste manier van stemgebruik, hoe je je verplaatst door een zaal vol yoga studenten, uit je schulp kruipen en andere belangrijke factoren die je klaarstomen om zelfzekerder les te geven voor een groep. Daarbij verdiep ik me al jaren in gezondheid, voeding en beweging, en blijf ik mijn kennis verruimen door middel van cursussen en trainingen. Hierdoor zal ik je tijdens de opleiding persoonlijk begeleiden op meerdere mindfulness vlakken. 

Tijdens de Yoga docenten opleidingen geef ik de praktijklessen, waarbij ik je individueel begeleid in je lesgeeftechnieken. Onze cursisten vinden dat ik een energieke en gedreven docent ben, die zijn passie goed weet over te brengen. Daarbij merken zij dat ik erg begaan ben met hen en dat ik ervoor zorg dat iedereen individuele aandacht krijgt en zich ondersteund en begeleid voelt tijdens de opleidingen.

Mijn doel is om het beste uit je te halen, en jouw verborgen kwaliteiten aan de oppervlakte te laten komen. Door middel van simpele maar effectieve technieken zal je nieuwe inzichten krijgen die je helpen realiseren dat niets zo onbereikbaar is als je in eerste instantie dacht.

Success Stories

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Angel Witicker

Head of Marketing, Extra Space

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Debra Becker

Founder & CEO, Divi Corner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
John Wise

Head of Design, Elegant Themes

Laten we kennis maken…

Wil je meer info of heb je een conrete vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren!